SchoolPlan

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Welkom bij SchoolPlan

Visie voor roosterbeheer

Met de toename van individuele leerroutes neemt het belang van het vaste rooster af en het  dagelijks wijzigende flexibele rooster toe. Steeds vaker worden ruimtes ingezet op basis van dagelijks wisselende vraag van studenten en personeel. SchoolPlan biedt de producten waarmee op eenvoudige wijze het dagelijks rooster bijgehouden en gepubliceerd kan worden.

Producten

Ondersteun en versterk uw dagelijks roosterbeheer met de volgende SchoolPlan producten:

  • RoosterBeheer - Basismodule voor het doorvoeren van dagelijkse roosterwijzigingen en lokaalreserveringen met bijbehorende overzichten.
  • RoosterNet - Module voor publicatie van het actuele rooster op Intra- en Internet (optioneel).
  • RoosterMededelingen - Module om roosterwijzigingen automatisch als mededeling op een monitor te publiceren. Ook andere mededelingen voor de monitor kunnen met deze module gepubliceerd worden (optioneel).

Belangrijke voordelen

SchoolPlan producten voor roosterbeheer bieden een aantal belangrijke voordelen:

  • Ontkoppeling - Door het dagelijks roosterbeheer los te koppelen van het tot stand brengen van het vaste rooster is het niet langer nodig om administratieve krachten ingewikkelde software te laten gebruiken en gespecialiseerde roosterplanners te belasten met eenvoudige administratieve taken.
  • Actualiteit - Met de centrale database kunnen wijzigingen door verscheidene groepen gebruikers op meerdere locaties onmiddellijk doorgevoerd worden. Studenten en docenten kunnen via Internet het actuele rooster raadplegen en kunnen via mededelingen op monitoren onmiddellijk op de hoogte worden gesteld van roosterwijzigingen en andere belangrijke informatie .
  • Benutting van informatie - Lokaalbezetting, roostervergelijking, uitval, docenturen, groepsuren, alle belangrijke gerelateerde informatie kan SchoolPlan u leveren. Daarnaast bent u vrij om aanvullende rapportages te maken op de relationele database.

Diensten

Naast de SchoolPlan producten kunt u bij SchoolPlan ook terecht voor IT adviesdiensten.

Contact

Mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bel met 033 3010 579.

SchoolPlan is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Gooi, Eem- en Flevoland onder nummer 09103863.

Laatst aangepast op maandag, 11 augustus 2014 19:21
 

Maak uw keuze

Inlog formulier